Kundreferenser

Läs vad mina kunder har att säga

"Simone har hjälpt Smörgåsbord AB att få en bättre förståelse och helhetssyn i vårt affärssystem. Hon har samarbetat nära med inköpsavdelningen och ekonomiavdelningen för att optimera leverantör- och kundreskontra samt bokföringen och ekonomi delen i stort.

Simone har med hjälp av sin kunskap och pedagogiska lugna sätt att förklara varit en mycket välkommen och uppskattad hjälp för alla inblandade.
Simone är noggrann och påläst gällande allt som rör lagar och regler för företag av vår storlek. Vi kommer självklart att använda oss av Simones tjänster i framtiden och hoppas på ett långt och givande samarbete.''

Hållets Mekaniska AB

Tobias Svensson / VD

"Simone tog över allt jobb med bokföring, bokslut och deklaration i en minst sagt trasslig situation, hon löste allt på några dagar och jag kunde koncentrera mig på vad som var viktigt!

Alltid tillgänglig och punktlig. Precis vad jag behöver! Jag rekommenderar hennes tjänster och fortsätter att anlita hennes byrå!"

MEDETIUS AB

Nima Kiann / VD 

"Fantastiskt bra och väl fungerande helhetslösning som gör att mitt företag kan fokusera på huvudverksamheten i stället för administration och bokföring! Simone är mycket serviceinriktad och alltid redo att besvara frågor. ."

Alfa och Omega Servicebolag AB

Sasa Milicevic / VD

"En bra och modern redovisningsbyrå som ligger i framkant med moderna och effektiva arbetsverktyg. Alltid tillgänglig och snabb på att lösa vardagliga ärenden."

Zandinject

Avan Zandi / VD

"Simone är noggrann och kan sitt jobb. Snabb på att återkoppla vid frågor eller oklarheter, vilket uppskattas enormt och är sällan otillgänglig."

CF Holding AB

Christofer Furu / VD

"Grymt bra service rekommenderar verkligen SVJ!!! Redovisning 3.0!!! Jobbar digitalt, kunnig samt alltid tillgänglig."

Dragana Milicevic

Privatperson, skatteärende

"Oerhört serviceinriktad, positiv och flexibel. Simone har mina varmaste rekommendationer." 

Smörgåsbord AB

Johanna Johansson / Inköpsansvarig

"Simone är en toppentjej. Lätt att samarbeta med, effektiv och får alltid snabba svar!”

Black Cab Sweden

Mohannad Baalbaki

"Bästa Simone, Vet inte hur jag tackar dig. Tusen tack för hjälpen. Du är en trevlig, duktig och hjälpsam människa. Tack så mycket för att du alltid ställer upp!."