Detta kan jag hjälpa dig med

Min kundstock varierar mellan allt från små hobbyverksamheter till bolag som omsätter flera miljoner. Jag har kunder som vill ha hjälp med att leta reda på samtliga underlag i dess mail och jag har kunder som redan har sorterat allt efter tid på dygnet. Alla företag är olika men hos mig är alla välkomna och jag är idel öra på just dina behov. 

Företagsbildning

Har du beslutat dig för att äntligen starta eget? Eller du kanske ska ombilda din enskilda till ett aktiebolag? Lägg över allt pappersarbete på mig så blir det korrekt från början.

Konsultation

Även om du sköter all redovisning själv så kan det dyka upp frågor. Vare sig du funderar på utdelning ombildning, löneuttag eller periodiseringsfond så kan du vända dig till mig för råd. 

Bokföringskontroll

Känn dig trygg när du själv sköter din löpande bokföring genom en kontinuerlig granskning så din bokföring håller en hög standard och följer lagstiftningen.

Moms- och arbetsgivare

deklarationer

Det är viktigt att det blir rätt då det kan bli dyrt med felaktigheter. Risken att bli återbetalningsskyldig är hög och det kan även resultera i en extra skatt som straff för felen. Jag hjälper dig så allt blir rätt från början.

Bokslut & Årsredovisning

Många beslut om affärsmässiga samarbeten bygger på årsbokslutet som företag lämnar ifrån sig och därför är det extra viktigt att den ekonomiska informationen är av hög kvalitet. 

Löpande bokföring

Hos mig kan du känna dig trygg med att bokföringen sköts med hög kvalitet. Jag håller koll på lagar och regler så ni slipper. Alla underlag lämnas smidigt in via en app eller mail. 

Löner

Ska du maxa utdelning enl 3:12 eller behöver du skatteplanering? Eller kanske måste du upprätta anställningsavtal eller semesterlöner åt anställda, Till mig kan du vända dig med alla lönefrågor, stora som små.

Digitalisering

Skippa pärmarna och pappershögarna och låt mig hjälpa er att bli helt online baserade. 

Protokoll & avtal

Vare sig du behöver ett extra bolagsstämmoprotokoll eller ett hyresavtal så kan jag hjälpa till med upprättandet. 

Kundfakturor

Ibland är det smartare att överlåta faktureringen och påminnelser samt eventuella inkasso ärenden till någon erfaren. 

Leverantörsfakturor

Om du tröttnat på att leta efter fakturor och dubbelkolla betalningen så kan jag ta över hanteringen och allt du behöver göra är att godkänna betalningen i din internetbank.

Periodiska sammanställning & Tulldeklarationer

Köper eller säljer ditt bolag till utlandet? Jag kan hjälpa er ha koll på allt det administrativa.

Likviditetsrapport & Budget

Ekonomisk styrning är en viktig del i ett framgångsrikt företag. Jag hjälper dig planera efter era mål.

Externa rapporteringar

Allt ifrån bransch fokuserade rapportering så som restaurangrapporter eller statistik till SCB till ansökan om ROT/RUT.

Privat Inkomstdeklaration

Jag har koll på vilka avdrag som är aktuella och vilka bilagor du måste lämna vare sig det är en K10:a, K4:a eller en NE-Bilaga.

Skuldrådgivning

Få en tydlig bild på din privata ekonomiska situation och en verkställbar plan för hur du kan komma på fötter igen.